All I want for Christmas is ……..

Na een bewogen jaar waarin veel is gebeurd: Mooie dingen, verdrietige dingen en dingen waar ik mij over verwonderd heb, staat nu 2017 voor de deur. Ons prachtige Smara bord, dat aan de weg stond, is zomaar door de wind meegenomen! Ik, die in de sloot gleed bij het plukken van bramen en tot boven mijn knieën in de modder stak en mijn twee schapenwollen sloffen verloor. Samen met Liesbeth naar Adele, wat fantastisch was en vorige week nog heerlijk struinen door Barcelona.

Dierbaren die verdrietige ervaringen hebben meegemaakt, de kracht die ik in hen heb waargenomen, de vele behulpzame handen zodat de werkzaamheden binnen Smara Opleidingen gewoon door konden gaan. De liefdevolheid en vriendelijkheid van de trainers en cursisten onderling. We waren er voor elkaar!

Er zijn dit jaar een aantal nieuwe opleidingen en workshops gestart, zoals PsBK, MBK, vanuit Compassie naar Kracht en Systemic Ritual®. Daarnaast gaan we volgend jaar TCC intervisie groepen organiseren en staat er een knalfeest op het programma.

Smara Opleidingen blijft zich in 2017 vernieuwen. De nieuwe en derde trainingsruimte is bijna klaar en vele van jullie hebben onze nieuwe website bezocht en zich ingeschreven voor de nieuwe nieuwsbrief. Binnenkort gaat ook onze website “NLP en Onderwijs” de lucht in. Liesbeth gaat vanaf januari, naast de woensdag en de vrijdag, ook op maandag Smara versterken.

Mijn wens voor Christmas is dat we dichter naar elkaar komen en dat we in vrede naast elkaar kunnen leven. Dat we steeds meer begrijpen dat we één zijn!

Wij wensen een ieder hele liefdevolle kerstdagen en een knallend 2017 en horen graag wat jouw wens voor Christmas is. De leukste inzending krijgt een hele leuke verassing!

Harte groet, Jannie