Coaching

Privacystatement

Coaching en Therapie

NLP is meer dan welke psychologische methodiek en/of cognitieve therapie een zeer krachtig en liefdevolle manier om mensen te coachen.  Zonder dat NLP therapeutiseert of diagnosticeert, is het effect van NLP therapeutisch en mede daardoor zeer effectief en helend.

Therapie

Integrale transpersoonlijke coaching, begeleiding en therapie is een nieuwe benadering t.a.v. tal van moderne vragen op vlak van zingeving en behoeften, waaraan NLP zijn eigen unieke mogelijkheden heeft toegevoegd. De methodieken die Jannie IJzendoorn gebruikt zijn: NLP, Systemische therapie, Systemic Ritual, Spiral Dynamics, Karakterstructuren, lichaamswerk, ademwerk, tafelopstellingen, trauma healing en Transpersoonlijke psychologie. Ze werkt al meer dan 20 jaar complementair.

Ontwikkelingspsychologie

Ten aanzien van het individu, met zijn verschillende ontwikkelingspsychologische niveaus enerzijds en de context met zijn eigen hiërarchie op vlak van groei anderzijds, staat NLP met de eigen logische niveaus van begeleiding en impact op de relatie, tussen het individu en (interne – zowel als externe) haar omgeving.

Vragen zoals:

  • Hoe bewaak ik op mijn werk mijn grenzen
  • Hoe herstel ik de verbinding met wie ik in essentie ben?
  • Hoe blijf ik liefdevol naar mezelf en anderen?
  • Wat verlang en wil ik echt? En hoe ga ik dit voor mezelf creëren?
  • Hoe zet ik effectief mijn gedrag in het kader van mijn communicatie, waardoor ik meer en meer ga bereiken wat ik echt wil en ga uitspreken wat ik nodig heb?
  • Hoe neem ik mijn verantwoordelijkheid versus verantwoordelijkheid overnemen van anderen?
  • Hoe blijf ik in mijn kracht versus het verliezen van kracht?
  • Maar ook: leren omgaan met depressie, mishandeling, rouw, misbruik en grenzen.

Jannie IJzendoorn

Jannie geeft sinds 1998, middels de integrale en complementaire benadering, coaching en therapie aan verschillende doelgroepen (individuele- en relatietherapie en zakelijke coaching). “Dit doe ik vanuit mijn hart en met het innerlijk besef dat iedereen alles in zich heeft om te helen, te veranderen. Ik ben met honderden jongeren en volwassenen een eindje mee op pad geweest.”

Als jonge vrouw had ik al het innerlijk weten: “De kracht van verandering ligt in het zelf doen, zelf het pad van bewustwording onderzoeken en transformeren.” Daarbij hebben we uiteraard soms anderen nodig. Een uiting van spirituele kracht is te erkennen, dat wij anderen nodig hebben. Zoek ook jij een therapeut om een stukje mee te gaan op jouw pad, bel of mail dan eventjes!

Wat kost een consult?

De kosten per psychosociaal consult voor particulieren zijn € 105,- (btw-vrij). Veel ziektekostenverzekeraars vergoeden de gesprekken.

Een Tafelopstelling kost € 155,- (80 minuten).

Voor een zakelijk psychosociaal consult geldt een tarief van € 155,- (btw-vrij). Na afloop van een gesprek ontvangt cliënt een factuur en vindt binnen 14 dagen de betaling plaats.

Een afspraak annuleren kan tot 48 uur voor aanvang van het gesprek. Indien de annulering binnen 48 uur valt, dan wordt het gesprek in rekening gebracht.

Disclaimer: Alleen individuele en curatieve therapie wordt vergoed door de beroepsorganisatie.

Beroepsorganisaties

Kwaliteitstherapeuten:  CK Psychosociaal Kwaliteitstherapeut

Vergoedingen

Coöperatie VGZ, Bewuzt, IZ, Aevitae, De Friesland Zorgverzekeraar, IZA, Zekur, UMC, United Consumers, Univé. € 40 Per dag indien aanvullend verzekerd voor alternatieve geneeswijzen

AGB code Zorgverleners: 

Code Kwaliteit: 9006

NIBIG registratienummer: 500199

RBCZ  RBCZ registratienummer:  505085R Prestatiecode: 24504

CAT prestatiecode: 24505 – 24513

 
 
 
Vergoedingen- zie CAT vergoedbaar
Vergoedingen – zie Kwaliteitstherapeuten
 
 

 

Bereikbaarheid

De praktijk is rolstoel toegankelijk. Op het terrein kunt u gratis parkeren. Er is een wachtruimte. Bus 196 stopt nagenoeg voor de deur.  Deze komt vanaf metro station de Capelsebrug en Gouda.