Coaching

Coaching en Therapie

NLP is meer dan welke psychologische methodiek een zeer krachtig en liefdevolle manier om mensen te coachen.

Zonder dat NLP therapeutiseert of diagnosticeert, is het effect van NLP therapeutisch en mede daardoor zeer effectief en helend.

Integrale transpersoonlijke coaching, begeleiding en counseling is een nieuwe benadering t.a.v. tal van moderne vragen op vlak van zingeving en behoeften, waaraan NLP zijn eigen unieke mogelijkheden heeft toegevoegd. De methodieken die Jannie gebruikt zijn: NLP, Systemische therapie, Systemic Rituals, Spiral Dynamics, Karakterstructuren en Transpersoonlijke benaderingen.

Ten aanzien van het individu met zijn verschillende ontwikkelingspsychologische niveaus enerzijds en de context met zijn eigen hiërarchie op vlak van groei anderzijds, staat NLP met de eigen logische niveaus van begeleiding en impact op de relatie tussen individu en (interne – zowel als externe) omgeving.

Vragen zoals:

  • Hoe bewaak ik op mijn werk mijn grenzen?
  • Hoe herstel ik de verbinding met wie ik in essentie ben?
  • Hoe blijf ik liefdevol naar mezelf en anderen?
  • Wat verlang en wil ik echt? En hoe ga ik dit voor mezelf creëren?
  • Hoe zet ik effectief mijn gedrag in het kader van mijn communicatie, waardoor ik meer en meer ga bereiken wat ik echt wil en ga uitspreken wat ik nodig heb?
  • Hoe neem ik mijn verantwoordelijkheid versus verantwoordelijkheid overnemen van anderen?
  • Hoe blijf ik in mijn kracht versus het verliezen van kracht?

Jannie IJzendoorn, geeft 25 jaar middels de integrale benadering coaching en therapie aan verschillende doelgroepen (individuele- en relatietherapie en zakelijke coaching). “Dit doe ik vanuit mijn hart en met het innerlijk besef dat iedereen alles in zich heeft om te helen, te veranderen. Ik ben met honderden jongeren en volwassenen een eindje mee op pad geweest.”

Als jonge vrouw had ik al het innerlijk weten: “De kracht van verandering ligt in het zelf doen, zelf het pad van bewustwording onderzoeken en transformeren.” Daarbij hebben we uiteraard soms anderen nodig. Een uiting van spirituele kracht is te erkennen, dat wij anderen nodig hebben. Zoek ook jij een therapeut om een stukje mee te gaan op jouw pad, bel of mail dan eventjes!

De kosten per psychosociaal consult voor particulieren zijn € 95,- (btw-vrij). Veel ziektekostenverzekeraars vergoeden de gesprekken.
Voor een zakelijk psychosociaal consult geldt een tarief van € 140,- (btw-vrij). Na afloop van een gesprek ontvangt cliënt een factuur en vindt binnen 14 dagen de betaling plaats.

Een afspraak annuleren kan tot 48 uur voor aanvang van het gesprek. Indien de annulering binnen 48 uur valt, dan wordt het gesprek in rekening gebracht.

Lid Vereniging Integrale Vitaliteitskunde: 1907514A

AGB code Zorgverleners: 90-043666/Praktijk 90-52404

Code Kwaliteit: 9006

SNRO

NIBIG registratienummer: 500199

RBCZ registratienummer:  505085R Prestatiecode: 24504

Zie de vergoedingslijst VIV Zorgverzekeraars