Routebeschrijving

Openbaar vervoer:

Vanuit richting Gouda: bus 196 richting Capelse Brug, uitstappen halte Molenplaats. 50 meter terug zie je het bord van Smara Opleidingen, dit is de bestemming.

Vanuit richting Rotterdam: neem metrolijn C richting De Terp, Nesselande of Binnenhof. Bij Capelse Brug uitstappen, neem bus 196 richting Gouda. Uitstappen halte Molenplaats, 50 meter verder lopen, dan ben je bij de bestemming en zie je het bord van Smara Opleidingen.

 Per auto:

Vanuit richting Den Haag/Amsterdam:

Neem de A13 richting Rotterdam. Ga verder op A20 richting Dordrecht/Utrecht/havens. Weg vervolgen op A16. Volg de 2 rechterrijstroken naar de N210 richting Capelle a/d IJssel. Neem de 3e afslag op het Kralingseplein naar de Abram van Rijckevorselweg/de N210. Neem op de rotonde de 1ste afslag naar de Algeraweg/de N210. Neem na de Algerabrug bij de stoplichten de afslag naar links, de Nieuwe Tiendweg. Rijd rechtdoor, bij de 3e rotonde links afslaan, naar de Olymiade langs een winkelcentrum met Jumbo. Vervolgens eerst afslag rechts (Sportsingel) en direct de eerste afslag links (de Omloop). Volg de weg mee naar rechts, dit is de IJsseldijk West. Rijd door tot bijna het einde van de dijk. Aan de rechterzijde staat een groot bord met Smara Opleidingen, dit is de bestemming.

Vanuit richting Utrecht/Gouda:

Neem A12 richting Den Haag/Rotterdam. Houd rechts aan bij de splitsing, rij door op de A20/de E25 en volg de borden Hoek van Holland/Rotterdam/Gouda-West. Neem afslag 18 richting Moordrecht/Gouda-West. Sla linksaf naar de N457. Ga bij de rotonde rechtdoor naar de Provincialeweg/de N207. Neem op de rotonde de 2e afslag naar de Kanaaldijk/de N207. Ga bij de rotonde rechtdoor om op de Kanaaldijk/de N207 te blijven. Sla rechtsaf naar de Middelblok. De Middelblok draait iets naar links en wordt de Dorpsstraat. Weg vervolgen naar de Kattendijk. Weg vervolgen naar de IJsseldijk Noord. Weg vervolgen naar de Lageweg. Sla linksaf naar de IJsseldijk Noord. De IJsseldijk Noord draait naar links en wordt de Burgemeester Neetstraat. Weg vervolgen naar de Abelenlaan. Sla linksaf naar de IJsseldijk West. Je vindt de bestemming aan de linkerkant.

Vanuit richting Breda:

Neem de A16 richting Rotterdam. Volg borden richting Rotterdam. Neem afslag 25 richting Capelle aan den IJssel, houdt rechts aan. Neem op de rotonde de 1ste afslag naar de Algeraweg/de N210. Neem na de Algerabrug bij de stoplichten de afslag naar links, de Nieuwe Tiendweg. Rijd rechtdoor, bij de 3e rotonde links afslaan, naar de Olymiade langs een winkelcentrum met Jumbo. Vervolgens eerst afslag rechts (Sportsingel) en direct de eerste afslag links (de Omloop). Volg de weg mee naar rechts, dit is de IJsseldijk West. Rijd door tot bijna het einde van de dijk. Aan de rechterzijde staat een groot bord met Smara Opleidingen, dit is de bestemming.