Rijswijk

Route: Rijswijk

c9a432sikg2ck8isy Smara Opleidingen is een opleidingscentrum, gevestigd op een prachtige, inspirerende plek in de buurt van Rijswijk, Nederland. Wij hebben kennis, expertise en meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van communicatie, persoonlijke- en zakelijke ontwikkeling, coaching en therapie.

Smara Opleidingen wil een authentieke en effectieve bijdrage leveren aan de bewustzijnsontplooiing en duurzame ontwikkeling van mensen, teams en organisaties. Door mensen beter in staat te stellen op individueel niveau hun omgeving en hun wereld te verbeteren, willen we zo bijdragen aan een wereld van liefde en vrede. Verbeter de wereld, begin bij jezelf is daarom ons motto en één voor allen en allen voor één.

Om onze missie te concretiseren, bieden we een hoeveelheid aan opleidingen en workshops aan, waarin de nadruk ligt op de verschillende manieren waarop we waarden als liefde, authenticiteit en vrijheid kunnen realiseren in ons leven.

Deze waarden kunnen enkel gerealiseerd worden door ze in concrete handelingen en in onze alledaagse communicatie te demonstreren: Walk your Talk. We kunnen hierover lezen en denken, maar inzicht vereist ook een praktisch inzicht. De vraag is dan ook hoe we op een authentieke/unieke en creatieve wijze vorm kunnen geven aan onze individuele en collectieve ontwikkeling.

De opleidingen en workshops die wij aanbieden omvatten dan ook meer dan een reeks communicatietechnieken voor de omgang met onszelf of met anderen. In het kader van onze overkoepelende visie behandelen we zowel de vraag hoe effectief te communiceren als de vraag hoe we dit kunnen doen op een manier die individuele en collectieve ontplooiing op een liefdevolle en respectvolle manier stimuleert.

Begonnen met NLP in Rotterdam en gegroeid tot één van de grootste erkende NLP instituten in Nederland. Wij bieden inmiddels 15 jaar een diversiteit aan opleidingen en workshops in de omgeving van Rijswijk, Nederland.