Recensie Systemisch Coachen

SYSTEMISCH COACHEN – EEN ERVARING MET JE DIEPSTE ZELF

Onderstaande recensie kreeg ik van één van onze cursisten. Hoewel ik vaak mooie recensies, prachtige feedback krijg op mijn manier van coachen, therapie geven en trainerschap, deel ik deze niet zo vaak. Wellicht bescheidenheid? Vandaag besloten deze recensie te delen, gewoon omdat ik trots ben, dat ik deze prachtige en helende processen mag begeleiden. Dit keer samen met Annemarie Wybenga. Dankbaar!

Recensie van Steve:
Er zijn zo van die momenten in het leven dat je intuïtief beslist dat je ergens iets uit te zoeken hebt, maar je kan niet zo goed verklaren waarom dat is. Het leven neemt een voorzetje op jezelf als het ware. En zo geschiedt het dat je jezelf plots aantreft in een cirkel van mensen die je niet kent en samen luister je naar een welkomst woord uitgesproken door Jannie IJzendoorn. Als je één keer haar blik hebt gezien weet je hart genoeg. Je ziet en ze deelt ook haar systemische pijn en verdriet, en daarachter zie je licht.

Een wijs hart, een ziel vervuld van liefde, aangestoken door een innerlijke kracht die ze gul en dienstbaar deelt. En dan moet de cursus nog beginnen.

Wat je dan nog niet weet is dat je bent begonnen aan een levensveranderlijke reis. Met zachte hand en in liefde word je begeleidt om samen te onderzoeken welke dynamieken, die zich manifesteren in familieverband,  verantwoordelijk zijn voor mogelijke blokkades in je leven. Welke wonden nog niet geheeld zijn en welke systemische verstrikkingen/lasten je onterecht al jaren met je meedraagt. Een weg naar bevrijding wordt ingeslagen. Het wonder van de familie opstellingen ontvouwt zich stap voor stap. Het veld, de voelbare energie tussen mensen, wordt een levendige stroom van kennis en informatie.

Alle cursisten geven zich vol overgave en met een ongeziene kwetsbaarheid in alle oefeningen. Door het talent van Jannie en haar prachtige assistente Annemarie voelt de groep zich zo veilig dat we samen keer op keer het diepe onbekende in springen. Om samen ergens uit te komen waarvan we nooit konden vermoeden daar uit te komen.

De reis van de heling, zo zou ik deze prachtige cursus ook kunnen noemen. Het is echt zo bijzonder dat ik elk mens deze ervaring gun. Je leert je echte zelf kennen, ontdaan van angsten. Tijdens de cursus klaart de hemel langzaam op en zie je twinkellichtjes verschijnen aan de horizon die de dromen symboliseren waar je hart naar verlangt. Lieve mensen die dit lezen: doe jezelf een cadeau. Gun jezelf twaalf dagen Jannie en systemisch coachen en daarmee geef je jezelf de grootst mogelijke cadeau….. namelijk jezelf.

Nogmaals bedankt voor de wonderlijke trip. Diep in mijn hart weet ik dat onze paden nog zullen kruisen. Dus ondertussen denk ik met veel liefde en warmte terug aan heel de opleiding en wens ik je alle liefde in de wereld. Je bent een prachtig mens, en dank je wel daarvoor.


Veel liefs Steve