Smara Opleidingen 15 jaar!!

Hieper de piep hoera!

Smara Opleidingen bestaat sinds 2 april 15 jaar! Uiteraard vieren we dat. En zoals jullie weten, wie jarig is trakteert! Wij trakteren met mooie kortingen op onze opleidingen en workshops.

De eerste korting geldt voor de cursus Kennismaken met NLP in zes avonden. De cursus start op 16 mei en kost normaal € 150,- ex btw. Onze verjaardagsgasten betalen € 89,- ex btw. Schrijf je in via het inschrijfformulier en vul de volgende code in: smara15kennismaken

De tweede korting geldt voor de 2-daagse workshop Systemic Ritual®. Leer werken met de kracht van de vier windrichtingen, werken met opstellingen in de individuele praktijk en het voorouderveld. Deze workshop kost normaal € 195,- ex btw, met de code smara15ritual betaal je € 139,- ex btw.

De derde korting geldt voor de 2-daagse workshop Zicht op Karakterstructuren. Ook voor deze workshop betaal je € 139,-  ex btw i.p.v. € 195,- ex btw met de kortingscode smara15karakter.

De vierde korting geldt voor de workshop Kwantumfysica en NLP van 3 avonden. Voor deze workshop betaal je € 99,- i.p.v. € 149,- met de kortingscode smara15kwantum.

Als klapper op de vuurpijl: Schrijf je voor 1 mei in voor de opleiding tot Practitioner in NLP of tot Master in NLP en ontvang 15% korting (€ 434,25, met kortingscode smara15practitioner/ smara15master). Start op vrijdag of volg de weekendopleiding.

Houd onze website in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief zodat je op de hoogte blijft van nog meer traktaties en het grote 15-jarige Smara Opleidingen feest.

Tot gauw!

Team Smara Opleidingen