Smara Siddhi is Smara Opleidingen!

Na wikken en wegen, wegen en wikken en wikken en wegen is het dan zover. Smara Siddhi verandert na 15 jaar haar naam in Smara Opleidingen. Een naamsverandering doe je niet zomaar. De naam heeft vele honderden cursisten naar Smara Opleidingen geleid. Systemisch gezien heeft de naam ons vele jaren gediend en vraagt de naam ook respect en een plaats binnen Smara Opleidingen. Siddhi komt terug in de uitleg van het nieuwe logo.

Cursisten die de naamsverandering inmiddels hebben gehoord zeggen: “Wat leuk, wij zeggen toch altijd we gaan naar Smara en de naam klinkt zakelijker.” En laat dat nu één van de redenen zijn om de naam te hebben veranderd, daar we inspirerende opleidingen geven, ook voor in het bedrijfsleven! En dat doen we al 15 jaar bij o.a. scholen, UWV, RadarVertige, verschillende gemeenten, banken etc.

Smara Opleidingen  bestaat 15 jaar en dat betekent volgend jaar een knalfeest. De voorbereidingen zijn in volle gang. Prachtige en inspirerende workshops, dansen tot in de late uurtjes en lekkere drankjes en hapjes.

Natuurlijk blijft onze visie en missie de leidraad van al onze opleidingen: “Een authentieke en effectieve bijdrage leveren aan de bewustzijnsontplooiing en duurzame ontwikkeling van mensen, teams en organisaties. Door mensen in staat te stellen op individueel niveau hun omgeving en hun wereld te verbeteren, willen we zo bijdragen aan een wereld van liefde en vrede”.

Kwaliteit staat bij Smara opleidingen al jaren voorop en dat blijft!

Kijk uit naar de nieuwe nieuwsbrief die ook in een nieuw jasje is gestoken. Ben je nog geen abonnee, schrijf je dan in.

Dus niet wikken en wegen, maar doen! We ontmoeten je graag!

Jannie IJzendoorn