Introductie Webinar Familie-en Systeemopstellingen

Start Data

25 Apr 2023 ONLINE

Kosten

Gratis


Eén van de mooiste methodieken waar ik mee werk zijn Familie- en Systeemopstellingen.

Op deze avond maak je kennis met de systemische wetten, het groepsgeweten en de dynamiek schuld en onschuld.

Een opstelling is een uiterlijke representatie van het innerlijke beeld van de cliënt. Dit beeld wordt geplaatst in de context van het systeem waartoe hij of zij behoort. Een opstelling kan worden ingezet als een interventie voor een individuele coachsessie, maar ook zeer bruikbaar in groeps-en teamverband. Iedereen zet zijn systeem neer vanuit eigen gevoel, ervaring  en interpretatie.

Een opstelling geeft een zeer krachtig inzicht, vanuit verschillende perspectieven, m.a.w een driedimensionale waarneming op jou of het systeem van je cliënt. Het biedt jou ruimte als begeleider, om zowel vanuit ‘het moment’ te werken, of de opstelling te laten rusten. Vanuit het geplaatste systeem-beeld kun jij verdiepende vragen stellen en/of een bewustzijnsmoment inbouwen.

We nemen fenomenologisch de innerlijke bewegingen van de cliënt waar en maken deze zichtbaar en inzichtelijk op het veld. Onder de onderliggende innerlijke bewegingen zijn dynamieken en verstrikkingen werkzaam, die de cliënt weerhouden zijn of haar leven voluit te leven. Familie-en Systeemopstellingen is een zeer krachtige methode, met als effect diepgaande en helende transformaties.

Datum: 25 april
Kosten: gratis
Tijd: 19:30 uur – 21:30 uur
Plaats: online

LET OP: Na inschrijving ontvang je op dezelfde dag automatisch de link voor deelname, deze komt bij sommige in de spambox terecht!