Gratis Online Webinar Karakterstructuren

Start Data

Kosten

Gratis


Welke Karakterstructuren – overlevingsstrategieën herken jij in je innerlijke bewegingen. En …. wat brengt deze structuur jou en waarin belemmert deze structuur jou in het nemen van jouw kwaliteiten, plezier en manier van in het leven staan.

Tijdens deze introductie wordt op een diepgaande manier ingegaan wat existentialistische angst is, wat zijn onvervulde behoeften, waar komt schaamte vandaan, wat maakt dat we moeten, wat is perfectie en wat is de kracht van kwetsbaarheid?

Er zijn zes Karakterstructuren en op een speelse diepgaande en ervaringsgerichte manier gaan we met jullie op reis door alle zes.
Op reis door: De Schizoïde, de Orale, De Symbiotische, De Psychopathische. de Masochistische en de Rigide structuur. Schrik niet van de termen, zij zijn ontleend uit de klassieke psychologie. Leer de prachtige, liefhebbende, krachtige en zachte kant van de structuren kennen.

LET OP: Na inschrijving ontvang je op dezelfde dag automatisch de link voor deelname, deze komt bij sommige in de spambox terecht!

Kosten: gratis
Datum: 31 januari 2022
Start: 19.30 uur tot 21.00 uur