Gratis Webinar Karakterstructuren

Start Data

28 Aug 2024 ONLINE

Kosten

Gratis


Loop jij vast in jezelf?

Dan geven de Karakterstructuren je meer inzicht in hoe dit is ontstaan en wat het effect is op je leven. Het zijn overlevingsstrategieën die je kunt transformeren tot hulpbron. Naast zelfinzicht en heling is kennis van de Karakterstructuren ook een must voor coaches. Je komt snel tot de kern doordat je weet waar de pijn zit van een cliënt. Wat kan je doen in de begeleiding zodat de kwaliteiten zichtbaar en voelbaar worden? Doe mee met het webinar en krijg antwoord op de volgende vragen:

De zes karakterstructuren

  • Welke structuur is bij jou dominant?
  • Van welke structuur heb jij de fysieke kenmerken?
  • Hoe herken jij de structuur bij de ander?
  • Wat is jouw eerste beweging naar meer vrijheid?

Er zijn zes Karakterstructuren en op een speelse diepgaande en ervaringsgerichte manier gaan we met jullie op reis door alle zes.
Op reis door: De Schizoïde, de Orale, De Symbiotische, De Psychopathische, De Masochistische en de Rigide structuur. Schrik niet van de termen, zij zijn ontleend uit de klassieke psychologie. Leer de prachtige, liefhebbende, krachtige en zachte kant van de structuren kennen.

LET OP: Na inschrijving ontvang je op dezelfde dag automatisch de link voor deelname, deze komt bij sommige in de spambox terecht!

Kosten: gratis
Datum:  28 augustus
Start: 20:00 uur -21:15 uur