Opleiding Systemic Ritual®

Start Data

02 Mrt 2020

Kosten

€ 1195,- ex btw


Werk je als therapeut of coach en wil je je verder verdiepen in het werken met systemen?

Systemic Ritual® is een prachtige verdieping en uitbreiding in het werkveld van jouw therapie- coachingspraktijk en/of Systemisch Werk.

In de opleiding leer je systemisch begeleiden met healingstones, het wiel van de vier windrichtingen, hulpbronnen, onze voorouders en unclear symptoms. In het werken met Systemic Ritual® is de invloed van familieopstellingen nog zichtbaar in het gebruik van de representatiemethode en het uitspreken van de healing sentences.

Deze achtdaagse is bedoeld voor o.a mensen die werken als therapeut/coach en verdieping zoeken en ook individueel systemisch willen werken. Uiteraard is deze opleiding zeer geschikt om jouw persoonlijke proces verder uit te diepen en te helen.

Voor iedereen die verdieping zoekt na de opleiding Familie- en of Organisatieopstellingen en Systemisch Coachen.

Voor deze achtdaagse training is de vooropleiding Systemisch Coachen of Familie- en Systeemopstellingen een vereiste. Twijfel je of je kennis toereikend is, neem even contact met ons op!

Jannie IJzendoorn is opgeleid tot erkend facilitator Systemic Ritual Trainer® (SRT) door Daan van Kampenhout en heeft o.a. de speciaal ontwikkelde intensieve SRT bij hem gevolgd. Daarnaast heeft zij vele opleidingen gevolgd en getraind op het gebied van Familie- en Systeemopstellingen!

  • 2, 3 maart 2020
  • 20, 21 april 2020
  • 18, 19 mei 2020
  • 22, 23 juni 2020

De studiebelasting voor de opleiding Systemic Ritual® is afhankelijk van een aantal factoren. Gemiddeld moet je rekenen op 35 uren zelfstudie.

Minimaal 3 intervisiebijeenkomsten van 4 uur per bijeenkomst. Aan het einde wordt er een reflectieverslag ingeleverd.