Body & Mind Integration

Start Data

Kosten


BODY & MIND integration voor coaches, therapeuten en trainers!

Van verbaal naar non-verbaal

Body & Mind integration geeft inzicht in de relatie levenshouding en lichaamshouding. Een kind past zich in de eerste levensjaren aan zijn ouders aan om erkend te worden. Hierdoor geeft een kind een deel van zijn eigenheid op wat gevolgen heeft voor zijn manier van denken, voelen en doen in zijn latere leven. Overlevingsstrategieën worden geboren en vertalen zich in ons lichaam, in onze spierspanningspatronen.

In plaats van het gesprek aan te gaan met taal binnen een coachgesprek, een therapeutisch gesprek of een training, gaan we het gesprek non-verbaal aan.

Met de mind kunnen we mooie verhalen vertellen en creëren. Laten we het lichaam spreken dan krijgen we vaak andere informatie, informatie die onbewust ligt opgeslagen in delen van het lichaam, in de spierspanningspatronen. In deze 3 daagse training gaan we met het lichaam als instrument aan de slag. Hoe kan je als coach, therapeut, trainer het lichaam inzetten in een behandelingstraject of een training? Hoe maak je de vertaalslag van vertellen met de mind naar luisteren naar het lichaam?

Naast alle waardevolle gesprekstechnieken biedt deze 3 daagse training een ervaringsgerichte aanpak, welke aanvullend is voor coaches, trainers en therapeuten.

Deze training biedt coachinterventies op het gebied van de non-verbale communicatie, die direct toepasbaar zijn. De training  is deels gebaseerd op de interventies van Body & Mind Language methode van Jos Dolstra.

  • Trainer: Hilda Swarts NLP/Body & Mind Language/Systemisch Werk/karakterstijlen trainer en (burn-out)coach en vitaalconsulent
  • Data: nog te plannen