Gratis NLP Informatieavond

Start Data

Kosten

gratis


Gratis NLP Informatieavonden online en offline

Denk je na over het volgen van een NLP opleiding en wil je eerst meer weten wat NLP inhoudt? Wil je ontdekken wat NLP voor jou kan doen in jouw zakelijk succes of privéleven? Wil je leren op een professionele manier te communiceren?  Bij Smara Opleidingen maak je kennis met NLP op een gratis informatieavond.

Wat is NLP?
De buitenwereld heeft vaak een beeld van NLP dat vragen oproept. NLP leert jou over hoe je denkt, handelt, voelt, kortom hoe jij jouw innerlijke wereld creëert? Daarnaast heeft NLP een schat aan interventies om mensen op een diep niveau te coachen, therapie te geven. NLP maakt je vrij!

Wat doet NLP voor jou?
Met NLP krijgt je een heel nieuwe kijk op situaties waar jij zakelijk of privé tegenaan loopt. Wij leren je met NLP op een ethische manier doelmatig en met focus te communiceren. NLP is niet alleen een studie van de subjectieve beleving, maar ook een oplossingsgerichte kijk op ons denken en handelen op werk of in onze gezinssituatie.

Doel NLP Informatieavond
Op deze avond bespreken wij de volgende onderwerpen:

  • Wat NLP precies inhoudt en wat het voor jou kan doen.
  • De opleiding tot Practitioner in NLP in een notendop.
  • Herkennen hoe mensen zich in taal uitdrukken.
  • De NLP Vooronderstellingen.
  • De Achtstappencirkel met voorwaarden waaraan succesvolle communicatie moet voldoen.
  • Volop ruimte en gelegenheid voor jouw vragen.

Tijdens deze avond maakt Smara Opleidingen jou vertrouwd met de ethische kant van NLP. Vanuit onze expertise (meer dan 20 jaar) en passie voor NLP, delen wij praktische handvatten en inzichten met jou.

Wil je ervaren of onze manier aansluit bij jouw behoeften, dan nodigen wij je gratis en vrijblijvend graag uit voor deze informatieavond. Je bent bij deze informele en toch zakelijke infoavond van harte welkom! Na aanmelding plaatsen we je op de lijst.

Alle NLP informatieavonden zijn van 19:15 uur – 21:30 uur