Tweedaagse verdieping Systemisch Coachen

Start Data

21 Jan 2020

Kosten

€ 450,-


Tweedaagse verdieping Systemische- en Familieopstellingen!

Op 21 en 22 januari in België te Kessel gaan we twee prachtige verdiepende systemische dagen geven.

Jullie gaan veel oefenen om het geleerde uit de opleiding nog verder te verdiepen en te integreren. Op deze manier leer je het vak van binnenuit en groei je als opsteller. Tijdens deze opleiding maak je kennis met een breder palet aan opstellingen en maak je een verdiepingsslag in je kennis, houding en vaardigheden.

Naast veel oefeningen, krijgen jullie ook een aantal prachtige systemische rituelen aangeboden, waar je diepgaande voorouder oefeningen mee kunt doen.

Heb je jouw opleiding tot familie opsteller elders gedaan en wil je graag meedoen, bel of mail dan eventjes om te overleggen: info@smaraopleidingen.nl of 0031-180397631

Kosten voor deze tweedaagse zijn € 450,.- btw vrij.

Tijden: 10.00 tot 17.30 uur

Jannie IJzendoorn is opgeleid tot Familie- en Systeem opsteller en is erkend facilitator Systemic Ritual® door Daan van Kampenhout. Zij geeft al vele jaren de opleiding Familie- en Systemisch Coachen en begeleid iedere maand een opstellingenavond. Daarnaast is zij internationaal Master NLP trainer, Transpersoonlijke Coach en werkt zij met Karakterstructuren. Ze geeft sinds 1994 coaching en therapie.