Tweedaagse verdieping Familie-en Systemic Ritual

Start Data

15 Sep 2020

Kosten

€ 450,-


Tweedaagse verdieping Familieopstellingen: Systemic Ritual

Systemic Ritual is een krachtige aanvulling op de opleiding Familie- en systeemopstellingen. Deze prachtige methodiek is ontwikkeld door Daan van Kampenhout.

Tijdens de twee dagen gaan we veel oefenen om het geleerde uit de opleiding Familie- en systeemopstellingen nog verder te verdiepen en te integreren. Op deze manier leer je het vak van binnenuit en groei je als opsteller. Tijdens deze opleiding maak je kennis met een breder palet aan opstellingen en maak je een verdiepingsslag in je kennis, houding en vaardigheden.

Naast veel oefeningen, krijgen je ook een aantal prachtige systemische rituelen aangeboden, waar je diepgaande voorouder oefeningen mee kunt doen. Denk hierbij aan: Werken met het voorouderveld, Krachtdieren, de vier windrichtingen, stenen en de natuur.

Heb je jouw opleiding tot familie opsteller elders gedaan en wil je graag meedoen, bel of mail dan eventjes om te overleggen: info@smaraopleidingen.nl of 0031-180397631

Kosten voor deze tweedaagse zijn € 450,.- btw vrij.

Data: 15 en 16 september 2020

Tijden: 10.00 tot 17.30 uur

Jannie IJzendoorn is opgeleid tot Familie- en Systeem opsteller en is erkend facilitator Systemic Ritual® door Daan van Kampenhout. Zij geeft al vele jaren de opleiding Familie- en Systemisch Coachen en begeleid iedere maand een opstellingenavond. Daarnaast is zij internationaal Master NLP trainer, Transpersoonlijke Coach en werkt zij met Karakterstructuren. Ze geeft sinds 1994 coaching en therapie.

De gehele achtdaagse opleiding wordt na de intelligente lockdown gepland!