Wij verkopen transformatie. Garantie gegarandeerd!

Vele malen per maand word ik gebeld of gemaild met de vraag of wij hulp nodig hebben in het verkopen van ons product of dat ze een hele goede deal hebben, waar we samen rijk van kunnen worden. Meestal zeg ik nee en soms luister ik en stel ik vragen. Waar het vaak op neerkomt is, dat zij mij bellen omdat ik hen kan helpen met het verkopen van hun product en zij rijk willen worden. Kunnen jullie mij nog volgen? Meestal gaat het niet om Smara Opleidingen!

Nou, wil ik best rijk worden, succesvol zijn en verkopen. Wie niet? Wel met dien verschil, dat we vaak uiteenlopende definities hebben van rijk worden en succesvol zijn.

Ik heb in mijn leven een aantal fijne leraren gehad en één daarvan is Max Herold. Max “verkoopt” aan Smara Opleidingen trainingen. Deze geeft hij in de opleiding tot Transpersoonlijke Coach en Counselor. Max verkoopt lessen in het  analyseren en preciseren van verandertrajecten door middel van Spiral Dynamics. Dat kunnen verschillende verandertrajecten zijn: persoonlijke, zakelijke, systemische etc.

Een andere super trainer is Eric Schneider. Eric “verkoopt” lessen in inzicht, ontwikkeling en compassie. Eric “verkoopt” de weg naar innerlijk vrijheid.

En zo hebben we verschillende kanjers van trainers die allemaal de levensvisie en missie van Smara Opleidingen verkopen vanuit hun eigen specifieke expertise. De één verkoopt lessen in hoe jij in jouw lichaam kan zijn, de ander hoe je je plek in kan nemen in jouw familie- organisatiesysteem, weer een andere trainer hoe jij vanuit zelfvertrouwen en power voor een groep kan staan. Kortom, wij verkopen sinds 2002 transformatie. Je, je leest het goed, wij Smara Opleidingen, verkopen transformatie.

Uiteraard kan je naar heel veel verschillende aspecten transformeren. Transformatie betekent hier een fundamentele verandering van denk- en gevoelsprocessen of een verandering van bewustzijn. AGGGGHHHH, roepen nu een aantal. Verandering van bewustzijn. Weer zo’n new age achtig type. Oh nee, zeker niet. Transformatie is één van de moeilijkste processen in een mensenleven. Moeilijk in de zin omdat, echt voor jezelf gaan,  afwezen durven worden en je plek innemen nogal wat moedt vraagt! Net zoals kiezen voor vrij Zijn, in je kracht blijven, liefdevolheid ontwikkelen en je tranen laten stromen etc. Daar is interne moet en moed voor nodig, ofwel moedt met dt!

Laatst zei een cursist:  “Jullie verkopen innerlijke vrijheid en geluk!” En ik dacht, “Ja”, wij verkopen transformatie naar geluk en innerlijke vrijheid! Een prachtig, eerlijk en duurzaam product.

Smara opleidingen wenst jullie allemaal een gelukkig, vrij 2019 en vooral veel transformatie toe.

Op 17 januari 2019 start onze donderdag Practitioner in NLP opleiding, een mooie start voor jouw transformatie.