Wil je meer zakelijk of persoonlijk succes?

In de opleiding tot Practitioner in NLP leer je dat communicatie heel belangrijk is voor een succesvol leven, voor zowel zakelijk als persoonlijk succes. Je leert beter en effectiever communiceren met anderen, maar ook met jezelf. Tijdens jouw leerproces word je je bewust van de overtuigingen, verwachtingen en taalpatronen die je gedrag, zowel persoonlijk als zakelijk, sturen. Dat levert meer flexibiliteit en meer keuzemogelijkheden op. Daarnaast word jij je bewust van jouw talenten en kwaliteiten.

Voor mensen die meer over zichzelf willen leren en zichzelf professioneel en zakelijk willen ontwikkelen is de opleiding een must! De opleiding is gebouwd rond drie peilers:

  1. NLP is de studie van de structuur van de subjectieve ervaring. Je leert hoe mensen, dus ook jezelf, hun innerlijke beleving creëren. De centrale vraag daarbij is: hoe komt het dat iemand ervaart wat hij ervaart? Hoe ontstaan gevoelens, gedachten en overtuigingen?
  2. NLP is professioneel communiceren. Je leert doelgericht communiceren. Hoe kunnen we iemand via onze communicatie helpen veranderen? Welke invloed heeft onze verbale, maar vooral onze non-verbale communicatie? Hoe kunnen we die invloed gebruiken en hoe kunnen we zo met iemand omgaan dat we zoveel mogelijk informatie krijgen over de structuur van zijn ervaring.
  3. NLP is modelleren. Het is een inhoudelijk neutraal model voor het analyseren, begrijpen en overdraagbaar maken van deze menselijke vermogens. Je leert menselijke vermogens in kaart te brengen en ze over te dragen aan anderen en/of aan jezelf.

De opleiding tot Practitioner in NLP start in oktober 2018. Wil je alvast ervaren wat NLP voor je kan betekenen? Doe dan mee met de gratis introductieworkshop NLP op 16 mei.